Over mij

Wat heeft mij ertoe geleid om na 27 jaar gewerkt te hebben als activiteiten begeleidster de overstap te maken naar Psycho sociaal thuiszorg -Coach/hulpverlener?  In mijn carrière heb ik heel veel  kleurige mensen mogen ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Zo gewoon mogelijk mogen- en kunnen zijn en mogen  meedoen net als iedereen. Door mijn vele omzwervingen in de gezondheidszorg ben ik veel mensen tegengekomen met wie ik dit geluk wilde delen.

In 2012 kreeg ik de kans om een ommezwaai in mijn leven te maken en dat te gaan doen waar ik goed in ben.  Oprecht  willen en kunnen luisteren naar wat mensen hebben te vertellen zodat mensen zich echt  gehoord voelen. Tijd willen nemen en er met elkaar voor gaan! Bij de mensen thuis op die veilige en vertrouwde bank ! En wat is het heerlijk dat er niemand zegt hoe wij met elkaar om moeten gaan maar dat we dit samen bepalen!

Na  ruim een half jaar te hebben mogen proeven aan mijn nieuwe uitdaging heb ik besloten mijn missie  voort te zetten en het ‘wereldwijd’ te maken………..mijn website is in de lucht en hoop hierdoor iedereen te mogen verwelkomen die “even niet lekker in zijn vel zit!”