Aanmelding hulpverlening Thuis coaching In Balans

Wil je weten of  psycho sociale hulpverlening jouw kan helpen bij je hulpvraag dan kunnen we een kosteloos gesprek afspreken.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdere coaching  thuis van 1 uur kost  € 48,-.Voor meer dan 3 uur per dagdeel reken ik € 36.- per uur.

Op dit moment is het mogelijk om een aanmelding te doen mbt een hulpvraag via de site van de gemeentes Friese Meren, Sud-west Fryslan en Littensradeel.

Voor de inwoners van de Gemeente de Friese Meren geldt: www.defriesemeren/inwoners/inwonersloket.nl       Ga naar ondersteuning ouderen,zieken en gehandicapten en klik op de blauwe balk op: aanmelding WMO.

Voor de gemeente Sud-west Fryslan geldt: ga naar www.gemeentesudwest-fryslan.nl en klik op inwoners/ondersteuning nodig? en vraag via het contactformulier uw hulpvraag aan.

Voor inwoners van Littenseradeel geld de aanmelding via de gemeentelijke website www.gemeentelittenseradeel.nl naar produkten en diensten, loket zorg, welzijn en onderwijs naar het gebeidsteam, lokale zorg en ondersteuning. Vul het contactformulier in betreft uw gebiedsteam.

Het sociale wijk/gebiedsteam komt dan bij u langs voor een intake/keukentafel gesprek en kan u hierna het advies geven om gebruik te maken van de psychosociale ondersteuning van Thuis coaching In Balans.

Is je hulpvraag werkgerelateerd, dan zijn werkgevers vaak bereid – ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim – de kosten van begeleiding voor hun werknemers te vergoeden. Zo is er ook in het kader van de Wet Poortwachter geld beschikbaar voor re-integratiedoeleinden.

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden, waardoor het ook voor mensen zonder vergoedingsmogelijkheden betaalbaar blijft.